Технологија на куќна автоматика – флексибилна, иновативна, ефективна

Kieback&Peter е водечки понудувач на апаратна техника и системски решенија за греење, проветрување и климатизација (ГПК), како и менаџмент на системи во згради.

Нашето претпријатие е основано во 1927 година во Берлин. Располагаме со 80-годишно искуство.

Во нашата централа во Берлин и во бројните подружници низ Германија, Австрија, Франција, Холандија, Швајцарија и Кина на истражување, развој, производство, дистрибуција и одржување на нашите производи работат повеќе од 1400 луѓе. Во многу други земји во светот соработуваме со регионални партнери.

Наша цел е изработка на високо квалитетни, иновативни производи и интелигентни решенија за задоволување на потребите на нашите клиенти. Имајте доверба во нашето сеопфатно искуство во многу области на примена на нашата техника. Технолошка експертиза и сервис на лице место – тоа е Kieback&Peter.

Дополнителни информации за Kieback&Peter во Македонија ќе добиете кај нашиот партнер

Distributor Mazedonien

ТЦС Горан Д.О.О.Е.Л. Скопје
Народен фронт 19 А
ТЦ Беверли Хилс 2. кат / л. 26
МК – 1000 Скопје
Phone +389 2 3130225
Fax +389 2 3130225


Directions

© 2018 Kieback&Peter